Slide 1

          Home » Näsbyparkskolan

Näsbyparkskolan

Täby

PROJECT Cedervall

PHOTOS Eric Claesson

previous arrow
nasby1
nasby2
nasby3
nasby4
next arrow
The school building went over a complete renovation in 2015, in order to adapt the structure to contemporary education systems. The atrium has become the central part of the school, erasing the boundaries between indoors and outdoors, with a lot of glass “cubes” overlooking the open space, that can transform from a cafeteria to a meeting room. Throughout the school our rubber flooring was intensely used: Kayar (K64 – K71 – K21 – K73 – K72 – K74) for a total surface of 1560 sqm and Grain in the yellow HG105 color.

RELATED PROJECTS

CONTACT US!

Artigo S.p.a. Società Unipersonale Via Cortemilia 32 Carpeneto 17014 – Cairo Montenotte (SV), Italy; CF: 01998620049, email privacy@artigo.com, as data controller, informs those persons concerned that their personal data, as entered, will be treated in accordance with that contained in the Privacy Policy for this website, with information provided pursuant to Art. 13/14 of EU Regulation 2016/679, which can be found at the following link.
Scroll to Top